Srijeda, 23 Lipanj 2021 12:17

Moje drago serce 2021. - uskoro rezultati

Dragi književnici, dragi poklonici književnosti, hvala vam na strpljenju. Pratite nas na Facebook-u i na web stranici Gradske knjižnice Ozalj jer danas ćemo razriješiti zaporke i utvrditi identitete najuspješnijih autora na osmom Međunarodnom književnom natječaju "Moje drago serce". Sutra, 24. lipnja 2021., objavit ćemo koje su priče i autori zaslužili posebnu pohvalu povjerenstva te koje će tri priče i autora osvojiti nagradu "Stjepko Težak".
Ove godine na natječaj "Moje drago serce" prijavljene su čak 102 priče. Najveći je to broj dosad i teško je opisati koliko su nas svojim tekstovima obradovali autori sudionici. Priče su nam ove godine stigle iz cijele Hrvatske, ali i iz Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Italije, Njemačke, Austrije i Mađarske.
Članovi povjerenstva za vrednovanje priča, Julijana Matanović, Dubravka Težak i Jasmin Imamović, obavili su velik i zahtjevan posao. Na natječaj su stigle mnoge sjajne priče i sigurni smo da nije bilo lako među njih stotinjak izabrati tri najbolje i sedam za posebnu pohvalu. Stručnom povjerenstvu od srca zahvaljujemo na trudu i suradnji.
S obzirom da su priče vrednovali pod zaporkama, vjerujemo da i članovi povjerenstva jedva čekaju saznati čije su priče ocijenili kao najbolje. Molimo još samo malo strpljenja, a sutra sve otkrivamo.