Četvrtak, 24 Lipanj 2021 11:31

NAJAVA: Predstavljanje knjige "Sve u svoje vrijeme" Josipa Šuta, 2.7. u 19h

Pridružite nam se u petak, 2. srpnja 2021. u 19 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ivana Belostenca Ozalj na predstavljanju nove knjige Josipa Šuta "Sve u svoje vrijeme: Zapisi o prolaznosti i postojanju".

Josip Šut rođen je u Novakima pored Ozlja, a neka od njegovih ranijih djela su "Dvanaest dana začudnog Balkana" i "Karlovačke pučke šetnje: 1998.-2008.". Kako sam kaže u novoj knjizi, autor radosno nosi "prokletstvo" vječitog istraživača i lutalice. Zanimaju ga raznolike teme i područja – od jezika i književnosti, preko sporta i glazbe do usmene predaje i kazališnog stvaralaštva. Od špilja, rijeka, šuma i planina do života njihovih životinjskih stanovnika. Uvijek opremljen kamerom i perom, g. Šut marljivo bilježi sve svoje doživljaje, što prilikom mnogih putovanja širom svijeta, što u svakodnevnom životu. Knjiga "Sve u svoje vrijeme" svojevrsna je autobiografija, dnevnik, memoar i putopis prožet autorovim raznolikim interesima i bogatim životnim iskustvom, ali i zapažanjima o svijetu i životu općenito. Više detalja otkrit će nam sam autor prilikom druženja u ozaljskoj knjižnici.

Književni susret bit će održan u skladu s epidemiološkim mjerama. Najljepše molimo sve koji nam se žele pridružiti da najave svoj dolazak putem Facebook-a, na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonom na 047/732-167.
Radujemo se vašem dolasku!